На Запоріжжі підірвали машину чергового колаборанта, він помер у лікарні

Читать на русском
На Запоріжжі підірвали автомобіль гауляйтера смт Михайлівка Івана Сушка – колаборант загинув.

У Запорізькій області підірвали автомобіль Івана Сушка – його було призначено окупантами «головою адміністрації» селища Михайлівка на Запоріжжі.

Про це повідомив член колабораціоністської «головної ради адміністрації Запорізької області» Володимир Рогов у Telegram.

Політолог пояснив, чому загибель доньки Дугіна може бути роботою російських спецслужбУ росії внаслідок вибуху автомобіля загинула Дар'я Дугіна. Політолог розповів, чому це може бути роботою російських спецслужб.

«Сьогодні внаслідок навмисного підриву авто загинув голова «ВДА» смт Михайлівка Іван Сушко. Під сидіння автомобіля «керівника» населеного пункту підклали вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху Івана Сушка було поранено і в критичному стані доставлено до лікарні, де він помер», – заявив Рогов.

Нагадаємо, 23 серпня російські ЗМІ повідомляли про обстріл «адміністрації» ватажка «ДНР» Дениса Пушиліна у тимчасово окупованому Донецьку. Сам Пушилін не постраждав.

Увечері 20 серпня в росії підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского мира» Олександра Дугіна. Внаслідок цього загинула його дочка Дар'я.

ФСБ росії вже оголосила про «розкриття вбивства Дарії Дугіної». У злочині звинуватили спецслужби України. При цьому ще за день до заяви ФСБ у Зеленського заявили - Україна тут ні до чого, це внутрішні чвари кремлівців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: