Українські спецслужби не причетні до ліквідації дочки Дугіна – Данілов

Читать на русском
Українські спецслужби мають важливіші завдання, ніж ліквідація третьосортної пропагандистки, дочки напівмаргінального російського ідеолога. Смерть Дугіної - справа рук ФСБ росії
Ліквідована Дар'я ДугінаReuters

За ліквідацією Дар'ї Дугіної, російської пропагандистки та дочки одіозного ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна, стоять спецслужби росії. Україна не підривала машину з Дугіною, оскільки це українським спецслужбам просто не цікаво.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов в ефірі 24 каналу.

За його словами, ліквідація Дугіної - це сто відсотків робота спецслужб росії. Причина в тому, що спецслужби України мають важливіші завдання в росії, ніж ліквідація третьосортної пропагандистки.

«Ми не працюємо таким чином. У нас є більш потужні завдання, які виконують наші хлопці та дівчата» - зазначив він.

Політолог пояснив, чому загибель доньки Дугіна може бути роботою російських спецслужбУ росії внаслідок вибуху автомобіля загинула Дар'я Дугіна. Політолог розповів, чому це може бути роботою російських спецслужб.

Данілов нагадав, що Дугін і його дочка критикували темпи проведення російської «спеціальної військової операції», як в росії сором'язливо називають війну, тому що їх не влаштовували результати бойових дій. Данилов вважає, що ФСБ росії показово прибрало дочку Дугіна, щоб залякати критиків путіна і його курсу серед дугіноподібних.

«Там є внутрішні процеси в російській федерації - це окрема гілка зі своїм власним поглядом на процеси, які повинні відбуватися... Ще раз підкреслю, що наші спецслужби до цього не мають ніякого відношення» - резюмував він.

Нагадаємо, увечері 20 серпня у рф підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна. В результаті загинула його дочка Дар'я. При цьому відповідальність за ліквідацію дочки Дугіна взяла на себе російська організація «Національна республіканська армія».

Однак 22 серпня ФСБ росії вже оголосила про «розкриття вбивства Дар'ї Дугіної». У злочині звинуватили «спецслужби України». При цьому ще за день до заяви ФСБ у Зеленського заявили - Україна тут ні до чого, це внутрішні розбірки кремлівців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: