Відповідальність за смерть Дугіної взяла на себе «Національна Республіканська Армія» – Пономарьов

Читать на русском
Вбита Дарина Дугіна, як і її батько, пропагувала знищення українців, як нації, закликала вчиняти насильство і вбивства на окупованих територіях
Місце ліквідації ДугіноїПропаганда Кремля

Відповідальність за ліквідацію дочки одіозного ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна, взяла на себе російська організація «Національна Республіканська Армія».

Про це заявив колишній депутат держдуми росії Ілля Пономарьов в ефірі свого опозиційного російського телеканалу.

Пономарьов нагадав, що вбита Дар'я Дугіна, як і її батько, пропагувала знищення українців, як нації, закликала здійснювати насильство і вбивства на окупованих територіях, виправдовувала терористичний акт в Оленівці, коли були вбиті українські військовополонені.

«Ця акція, як і багато інших партизанських акцій прямої дії, здійснені на території росії за останні місяці, реалізована Національною республіканською армією. Ми встановили зв'язок з її бійцями за допомогою нашого ресурсу Роспартизан, який висвітлює наростаючу хвилю опору в росії. Бійці НРА уповноважили мене сьогодні зачитати їх маніфест» - заявив він.

Також Пономарьов опублікував маніфест НРА.

Нагадаємо, увечері 20 серпня в росії підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна. В результаті загинула його дочка Дар'я, проти якої були впроваджені санкції Великої Британії.

Росіяни відразу почали звинувачувати Україну в підриві пропагандистки Дар'ї Дугіної. В Офісі президента заперечують причетність до інциденту - на думку ОПУ, ліквідація Дугіної є наслідком внутрішніх розбірок в росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: