Зеленський прокоментував смерть дочки російського пропагандиста Дугіна: Україна ні до чого

Читать на русском
Зеленський різко відкинув будь-які можливості того, що Україна якось причетна до ліквідації Дугіної
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Україна не причетна до ліквідації дочки російського пропагандиста Олександра Дугіна - Дар'ї Дугіної. Дугіна жодним чином не була цікава Україні.

Про це розповів президент України Володимир Зеленський під час пресконференції в рамках саміту Кримської платформи.

Зеленський різко відкинув будь-які можливості того, що Україна якось причетна до ліквідації Дугіної. За його словами, Україні не була цікава ця персона.

Політолог пояснив, чому загибель доньки Дугіна може бути роботою російських спецслужбУ росії внаслідок вибуху автомобіля загинула Дар'я Дугіна. Політолог розповів, чому це може бути роботою російських спецслужб.

«Це точно не наша відповідальність. Це не громадянка нашої держави. Нас вона не цікавить. І вона не знаходиться на території України» - зазначив він.

Нагадаємо, увечері 20 серпня у рф підірвали автомобіль російського пропагандиста, ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна. В результаті загинула його дочка Дар'я. При цьому відповідальність за ліквідацію дочки Дугіна взяла на себе російська організація «Національна республіканська армія».

Однак 22 серпня ФСБ Росії вже оголосила . У злочині звинуватили «спецслужби України». При цьому ще за день до заяви ФСБ у Зеленського заявили - Україна тут ні до чого, це внутрішні розбірки кремлівців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: