Рф посилила «приховану мобілізацію» в Московській та Ленінградській областях – розвідка

Читать на русском
Прихована мобілізація в росії дійшла до центральних регіонів. Тепер на війну в Україну агітують жителів Московської та Ленінградської областей.
facebook com mod mil rus

«Прихована мобілізація» в росії дійшла до центральних регіонів. Тепер на війну в Україну агітують жителів Московської та Ленінградської областей.

Про це повідомляє українська розвідка.

«Виснаження мобілізаційного потенціалу основних «донорів» війни проти України – бурятії, туви, республік Кавказу та інших неблагополучних регіонів, примушує кремль активізуватись в так знаних «центральних областях», – йдеться в повідомленні.

Основа мобілізаційних заходів у росії є широка рекламна кампанія, яка охоплює агітацію на основних телеканалах, радіо, в Інтернеті та друкованих ЗМІ. Чоловікам призовного віку пропонують підписати контракти «добровольців» на строк від 3-х до 12 місяців, мотивуючи підвищеним грошовим забезпеченням. Відомо, що кандидатам обіцяють зарплатню у розмірі до 240 тис. руб., яка перераховується на спеціальну банківську картку від військкомату. На час навчання і простою – 30 000-45 000 руб.

Представник ГУР назвав терміни вирішального періоду війни з рфОсінь цього року буде вирішальним періодом у війні України та росії. Взимку бойові дії будуть не такими активними.

Вербувальники розповідають, що медична комісія проводиться умовно. Фактично беруть всіх охочих.

«Сам контракт підписується після проходження низки обов’язкових процедур: психологічних тестів, заповнення анкети, а також проходження військово-лікарської комісії (ВЛК). Зі слів «вербувальників», ВЛК проводиться умовно. Фактично беруть всіх бажаючих, навіть з категорією «В» у військовому квитку. Тобто, обмежено придатних», – додають розвідники.

Чоловіків з москви та області забирають в танкісти. Їхня підготовка триває від 10 дні до місяця.

Нагадаємо, у так званій ЛНР окупанти відправили на фронт 55% чоловічого населення, процес примусової мобілізації триває.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: