Російські спроби шантажу та терору ні до чого не приведуть – Зеленський

Читать на русском
Україна ставатиме сильнішою, а росія слабшатиме; на кожен терористичний акт, вчинений росією, буде дана жорстка відповідь
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Російські спроби шантажувати Україну і світ, влаштовувати терор, призведуть до зворотного результату. Україна ставатиме тільки сильнішою, а на всі російські теракти даватиметься жорстка відповідь.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 14 серпня.

Зеленський: Кожен російський військовий на ЗАЕС стає особливою метою для ЗСУУкраїна знайде та змусить відповісти кожного російського військового, який стріляє по ЗАЕС, або стріляє, прикриваючись атомною станцією

«... росія перебуває в полоні своїх пропагандистських ілюзій і досі сподівається, що нібито зможе чогось досягти різними формами шантажу. Не зможе. А значить, ми повинні захищатися, повинні відповідати на кожен прояв терору, на всі обстріли – на жорстокі обстріли, які не припиняються ні на день. На жаль, у нас є втрати, але ми повинні боротися на всіх рівнях, на всіх фронтах, максимально посилювати нашу державу, зберігати нашу єдність і залучати ще більше країн до нашої антивоєнної коаліції» - повідомив він.

Президент також зазначив, що зараз будь-які переговори з росією виключаються. Україна - миролюбна держава, вона не раз пропонувала росії переговори, щоб окупанти забралися геть з окупованих територій, поки цілі. Однак росія вперто вірить в силу свого терору.

Нагадаємо, росія тероризує світ ядерною загрозою, обстрілюючи Запорізьку атомну електростанцію. Через це на ранок неділі, 14 серпня, Запорізька АЕС працює з ризиком порушення норм радіаційної та пожежної безпеки.

При цьому російські окупанти замінували ЗАЕС. Якщо там станеться вибух або пожежа, то можливі наслідки будуть в десять разів перевищувати наслідки аварії на Чорнобильській АЕС.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: