Проти України росією розпочато другий етап ІПСО з метою деморалізувати населення – розвідка

Читать на русском
Інформаційно-психологічні спецоперації російських окупантів спрямовані на деморалізацію та підрив бойового духу як української армії, так і мирного населення
Ілюстративне фотоЦПД при РНБО

Російські окупанти, будучи не в змозі перемогти на полі бою, намагаються розкласти Україну зсередини. З цією метою вони розпочали новий етап інформаційно-психологічних спеціальних операцій (ІПСО) проти українців, щоб деморалізувати українську армію та український народ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України у своєму Telegram.

У ГУР МО зазначили, що одним з основних інструментів росіян у цій справі стали фейки. Зокрема, окупанти паразитують на своєму ж воєнному злочині в Оленівці, де російські війська вбили українських військовополонених, використовуючи цей цинічний злочин, як акт терору і залякування.

Крім цього, окупанти намагаються поширювати недостовірну інформацію і маніпулювати суспільством. Мета цього - викликати події, які можуть призвести до дестабілізації ситуації в Україні під час війни.

Нагадаємо, успішне застосування Україною американських реактивних систем залпового вогню HIMARS, які успішно винищують російські склади, військові бази та командні пункти, посіяло жах в інформаційному просторі росії. Окупанти почали всерйоз побоюватися програти війну, це викликає серед них таку істерику, що вони масово плодять фейки про нібито знищення, продаж росіянам або захоплення установок. Цю брехню вже спростував Пентагон.

Нещодавно в Службі безпеки України заявили про ліквідацію мільйонної ботоферми, створеної для дискредитації керівництва країни та розхитування суспільно-політичної ситуації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: