За заповітами росії: терористи-ісламісти влаштували масований ракетний обстріл Ізраїлю

Читать на русском
Протягом 20 хвилин по території Ізраїлю були випущені десятки ракет, під особливо щільним обстрілом знаходяться міста Сдерот, Ашкелон та Ашдод
Фото з місця подійdetaly.co.il

Терористичне угруповання «Ісламський джихад» у відповідь на військову операцію ізраїльської армії в Секторі Газа почала масований ракетний обстріл західних і південних областей Ізраїлю.

Про це повідомляє видання Деталі.

Відзначається, що сирени повітряної тривоги зараз працюють в містах Ашкелон, Сдерот, Ган-Явн, Бат-Ям, Рішон ле-Ціон, Холон, Нетівот, місцевій раді Шаар Ха-Негев, а також в десятках населених пунктів на прикордонній території. За 20 хвилин по території Ізраїлю були випущені десятки ракет.

Для перехоплення ракет задіяна система «Залізний купол», відомо про перехоплення ракет над містами Сдерот, Ашкелон і Ашдод, які знаходяться під особливо щільним ракетним обстрілом з боку терористів.

Нагадаємо, Армія оборони Ізраїлю 5 серпня 2022 року, почала військову операцію в секторі Гази проти терористичної організації «Ісламський джихад». Операція отримала назву «Світанок».

В результаті ударів в північній частині сектора Гази ліквідовано ватажка «Ісламського джихаду» Тайсіра Джабарі. Інформацію підтвердили й представники угруповання. Також повідомляється про ліквідацію ще до 20 бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: