Поліція викрила шахраїв, які начебто збирали гроші для ЗСУ від Обухівської РВА

Читать на русском
Шахраї продовж 2 місяців надсилали листи місцевим підприємцям від імені голови Обухівської військової адміністрації з проханням допомоги ЗСУ.
facebook.com/pol.kyivregion

Співробітники поліції Київської області викрили шахраїв, які під виглядом посадовців збирали гроші нібито для потреб українських захсиників.

Про це повідомляє поліція Київської області.

«Двоє 25-річних вихідців з Дніпра упродовж 2 місяців надсилали листи місцевим підприємцям від імені голови Обухівської військової адміністрації з проханням допомоги ЗСУ», - йдеться у повідомленні поліції.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що голова Обухівської РВА до шахрайства жодного відношення не має.

Викрито шахраїв, які виманювали гроші на «потреби» ЗСУПравоохоронці викрили шахраїв, які від імені чиновників виманювали кошти у підприємців на потреби армії.

Зараз поліцейські також перевіряють причетність зловмисників до вчинення аналогічних злочинів на території Київської області, а також всієї України.

Повідомляється, що за фактом шахрайських дій та використання завідомо підроблених документів, слідчі розпочали досудове розслідування (ч.1, ч. 2 ст. 190 та ч. 4 ст.358 ККУ). Чоловікам загрожує до 3 років ув’язнення.

Нагадаємо, що у Запоріжжі викрили чиновників, які брали хабарі за виїзд на окуповану територію. За одну автівку чиновники вимагали до 800 доларів. За день учасники схеми отримували до 2 млн гривень.

Також, напередодні столичні правоохоронці викрили «волонтерів», які надавали собі благодійні внески українців на допомогу хворим дітям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: