До Мелітополя на «референдум» завезли масовку для росЗМІ – мер

Читать на русском
Окупанти привезли до Мелітополя близько 700 осіб масовки, оскільки не змогли зібрати людей серед місцевого населення для російських ЗМІ.

Окупанти привезли до Мелітополя близько 700 осіб масовки, оскільки не змогли зібрати людей серед місцевого населення, щоб оформити картинку для російських ЗМІ.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

Зеленський: Російські псевдореферендуми закриють будь-яку можливість переговорів з рфБудь-який псевдореферендум призведе до того, що жодних переговорів з росією більше не буде. Всі учасники псевдореферендумів будуть переслідуватися безстроково

«Щоб хоч якось вислужитись перед кремлівським старшим братом, колаборанти вирішили зняти чергову пропагандистську картинку для росЗМІ. Завезли до Мелітополя масовку з інших тимчасово окупованих територій Запорізької області – 700 осіб, адже навіть стільки не можуть набрати серед місцевого населення. І провели «форум» у міському Палаці культури», – написав він.

За його словами, колаборант Євген Балицький, який «урочисто» оголосив 8 серпня про проведення так званого «референдуму», набрав раніше менше 10% на виборах. На його думку, окупанти усвідомлюють, що їхні плани щодо псевдореферендуму не будуть втілені.

«Спочатку Балицький сам вигадав собі посаду, тепер сам вершить долю тимчасово окупованих територій, підписуючи незрозумілі накази про відчайдушне бажання приєднатися до росії. У будь-якому разі його накази не мають юридичного значення. А всіх пацієнтів палати №6, які прийняли бік росіян, обов'язково вилікують спецслужби України», - додав він.

Нагадаємо, у Мелітополі окупанти планують провести псевдореферендум протягом тижня.

В ISW не виключають, що росія може влаштувати «голосування вдома».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: