У Запорізькій області ворог шукає «масовку» для підтримки «референдумів» – розвідка

Читать на русском
У тимчасово окупованих містах Запорізької області росіяни шукають колаборантів, які створюватимуть масовку.

У тимчасово окупованих містах Запорізької області росіяни шукають колаборантів, які створюватимуть масовку на так званих «спонтанних акціях» на підтримку проведення «референдуму».

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

«У тимчасово окупованих великих населених пунктах південної частини Запорізької області представники окупаційної влади проводять пошук колаборантів, які створюватимуть «масовку» на так званих «спонтанних акціях» на підтримку проведення референдуму. Це, на думку представників окупаційних адміністрацій, сприятиме зменшенню невдоволення війною. Це також дозволить створити необхідну картинку в телевізорі для громадян росії. Зокрема, відмічено прибуття до Мелітополя російських фахівців для проведення піар акцій», - йдеться у повідомленні.

В Запорізькій ОВА розповіли, скільки мешканців області залишаються в полоні загарбниківПри цьому, тих, кого ворожі військові забирають на 1-2 дні з метою отримати гроші на викуп, значно більше, ніж зараз відомо.

Як зазначається, робочий штаб даних представників відкрито у захопленому приміщенні магазину «Фокстрот». Крім цього, у Бердянську відкритий та працює рекрутинговий центр для охочих співпрацювати з окупаційною владою (колаборантами). Охочих небагато, навіть попри серйозні «матеріальні стимули». З метою створення картинки для кремлівських телеканалів загарбники змушені завозити активістів з території тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, загарбники активно перекидають інженерну техніку до окупованої Херсонської області після того, як ЗСУ влучно вдарили по переправах та мостах.

Раніше у розвідці повідомляли про те, що країна-агресор росія активно готується провести «референдум», щоб приєднати до свого складу тимчасово окуповані південні території України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: