Балицький оголосив про початок підготовки до «референдуму» у Запорізькій області

Читать на русском
Окупаційна влада Запорізької області оголосила про початок підготовки до псевдореферендуму про приєднання до росії.

Голова окупаційної адміністрації Запорізької області Євген Балицький оголосив про початок підготовки до «референдуму» про приєднання регіону до росії.

Як повідомляє РИА Новости, нелегітимне розпорядження Балицький підписав на форумі громадського руху «Ми разом із росією» у Мелітополі. Там було понад 700 осіб.

Кремль хоче провести псевдореферендуми на окупованих територіях до 15 вересня – BloombergКремль хоче до 15 вересня провести псевдореферендуми на окупованих територіях України, щоб путін уже у вересні міг включити їх до складу росії.

«Ґрунтуючись на принципі вільного вибору, беручи за головну цінність думку кожного мешканця нашого регіону, ми заявляємо про намір провести референдум щодо входження Запорізької області до складу російської федерації як повноправного суб'єкта. Ми один народ, і ми будемо разом», – йдеться в тексті «документа».

Усі «делегати», які перебували у залі, одноголосно підняли руку на знак згоди.

Нагадаємо, раніше у розвідці повідомляли, що у тимчасово окупованих містах Запорізької області росіяни шукають колаборантів, які створюватимуть масовку на підтримку проведення «референдуму».

Президент Володимир Зеленський попередив, що проведення псевдореферендумів на окупованих територіях закриє будь-яку можливість переговорів із росією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: