Заборонити в'їзд громадянам рф на 50 років: Зеленський повинен розглянути петицію

Читать на русском
Володимир Зеленський має розглянути петицію з вимогою заборонити з метою безпеки в'їзд до України на 50 років громадянам росії.

Президент Володимир Зеленський має розглянути петицію з проханням заборонити в'їзд до України громадянам росії на наступні 50 років.

Петиція на сайті президента набрала вже 25,4 тисячі голосів.

Скільки росіян приїжджало до України з 2013 року – дані прикордонниківВ 2021 році в Україну в'їхали близько півмільйона росіян, в 2013 році – 10,8 мільйонів, повідомили у ДПСУ.

«Пане президенте, Україна вже 8 років потерпає від війни, яку розв´язала росія на території нашої країни. На жаль, за ці 8 років влада не спромоглася захистити Україну від диверсантів, агентури та коригувальників, які увесь цей час прибували в Україну через безвізовий режим з росією. Ми поплатилися за це тисячами життів. Задля безпеки кожного українця зараз і у майбутньому, ми пропонуємо повністю закрити в´їзд в Україну усім росіянам на наступні 50 років та не видавати посвідки на проживання росіянам окрім тих, хто воював на боці України у російсько-українській війні», – йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, Україна з 1 липня запровадила візовий режим для громадян росії.

За місяць його дії документи на одержання візи для відвідування України подали близько 80 громадян рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: