Росія заборонила в'їзд на 50 років деяким українським артистам та ведучим – ЗМІ

Читать на русском

Птушкіну, Монатику, Вакарчуку, Лободі, Потапу, Насті Каменських, Вакарчуку та іншим українським артистам та ведучим заборонили в'їзд до росії на 50 років.

Деяким українським артистам, журналістам та працівникам культури заборонили в'їзд на територію росії терміном на 50 років.

До списку увійшла 31 особа, повідомляє російське видання «Известия».

У переліку увійшли телеведучі Антон Птушкін, Дмитро Комаров («Світ Навиворіт»), Микола Серга та Андрій Бедняков («Орел і решка»), музиканти Олексій Потапенко та Анастасія Каменських, Світлана Лобода, Дмитро Монатик, Святослав Вакарчук, Андрій Данилко (Вєрка Сердючка), Іван Дорн, Євген Мільковський («Нерви»), Юрій Каплан («Валентин Стрикало»), Аліна Паш, Надія Дорофєєва та Олексій Завгородній, актриса Міла Савицька.

Офіційно правоохоронні органи росії про це не оголошували.

Нагадаємо, раніше український суд дозволив затримати радянського та російського режисера Микиту Міхалкова. Також оголошено про підозру російському співаку Миколі Баскову за пропаганду війни на території України.

Крім того, Україна ініціювала оголошення Тіни Канделакі у міжнародний розшук за її підтримку війни проти України.

Крім того, у парламенті просять президента Володимира Зеленського позбавити вісьмох артистів почесних звань «народний артист України» та «заслужений артист України».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: