ЗСУ за вечір підірвали вже другий склад боєприпасів росіян на Херсонщині

Читать на русском
На лівобережжі Херсонщини ЗСУ підірвали російський склад боєприпасів в окупованому селі Чорнянка поблизу Нової Каховки.
Ілюстративне фото

В селі Чорнянка Херсонської області ЗСУ підірвали склад російських боєприпасів.

Про це депутат Херсонської облради Сергій Хлань повідомляє у Фейсбуці.

«В Чорнянці біля Нової Каховки взірвали склад з боєприпасами росіян. Окупанти запевняють, що це горить селітра», - написав Хлань.

Удар по Антонівському мосту зруйнував логістичні шляхи окупантів – ОВАТочним ударом по Антонівському мосту в Херсоні ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи російських військових.

Варто зазначити, що населений пункт Чорнянка розташований вглибині окупованої території Херсонщини. Відстань до Нової Каховки – 10 км.

При цьому, від Чорнянки до найближчих позицій ЗСУ – біля 55 км. За попередніми висновками, вибух міг статись або через застосування далекобійної артилерії, або через українських партизанів або диверсантів.

Нагадаємо, що у середу, 27 липня, на правобережжі Херсонщини ЗСУ підірвали російський склад боєприпасів в окупованому селі Солдатське та знищили півсотні російських військових.

Також нагадаємо, що в ніч на 27 липня ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Про вибухи повідомляли місцеві ТГ-канали.

Сьогодні вранці стало відомо, що окупаційна влада Херсонської області перекрила рух Антонівським мостом, по якому вночі вдарили Збройні сили України. Проїзд по ньому неможливий.

19 липня українські військові завдали першого удару в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатним до експлуатації. Правда, з його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська росії не могли переправляти по ньому озброєння та техніку.

Водночас, замість Антонівського мосту окупанти хочуть збудувати понтонну переправу в районі Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: