Знищення складу окупантів у Новій Каховці: вид із супутника

Читать на русском

На супутникових знімках видно, що на місці російського складу з боєприпасами залишилася вирва від удару, будівлі поряд пошкоджені чи зруйновані.

З'явилося супутникове фото, де видно наслідки удару України по російському складу боєприпасів в окупованій Новій Каховці Херсонської області.

Супутникове фото було зроблено 12 липня Planet Labs, повідомляє CNN.

На знімку видно, що на місці будівлі, куди припав удар, залишилася величезна вирва. Якщо порівнювати його зі знімком, зробленим Planet Labs 11 липня, будівлі поруч також зруйновані або значно пошкоджені.

Нагадаємо, увечері 11 липня українські військові знищили у тимчасовій окупованій Новій Каховці на Херсонщині склад боєприпасів російських окупантів. Зважаючи на все, влучання було з американської системи залпового вогню HIMARS.

У росії, звичайно, заперечують знищення складу з боєприпасами та паливом. Спочатку пропаганда заявила, що ЗСУ влучили у місцеву ГЕС, потім була версія про склад із селітрою.

За останні тижні, за даними ВВС, Україна знищила більше 14 складів боєприпасів і військових баз російських військ на захоплених територіях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: