Стало відомо, наскільки серйозно ЗСУ пошкодили Антонівський міст у Херсоні

Читать на русском

Після філігранних ударів українських військових проїзд по Антонівському мосту у Херсоні неможливий.

Про це повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань вранці 27 липня.

ЗСУ пошкодили всі контрольовані окупантами мости, які ведуть до Херсона – ISWПротягом минулого тижня українським бійцям вдалося пошкодити всі три мости до Херсону, які контролюють окупанти.

«Всі ми хотіли дізнатись наскільки серйозно ЗСУ пошкодили Антонівський міст у Херсоні. І інформація більш, ніж втішна — проїзд по ньому неможливий, а вдарили, за словами очевидців, як раз тоді, коли орки переправляли накопичену техніку. Чекаємо офіційні підрахунки російських втрат», – зазначив Хлань.

Як зазначила керівник пресцентру сил охорони та оборони ОК «Південь» Наталія Гуменюк, «удари були філігранними». За її словами, метою української армії є не руйнація всього Антонівського мосту, а руйнація планів ворога.

Нагадаємо, в ніч на 27 липня ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Про вибухи повідомляли місцеві ТГ-канали.

Сьогодні вранці стало відомо, що окупаційна влада Херсонської області перекрила рух Антонівським мостом, по якому вночі вдарили Збройні сили України.

19 липня українські військові завдали першого удару в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатним до експлуатації. Правда, з його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська росії не могли переправляти по ньому озброєння та техніку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: