Замість Антонівського мосту: окупанти хочуть збудувати понтонну переправу в районі Херсона

Читать на русском
У росіян виникли труднощі з ремонтом Антонівського мосту, тому вони опрацьовують питання щодо будівництва понтонної переправи в районі Херсона.
Антонівський міст

Російські окупанти опрацьовують питання будівництва понтонної переправи у районі Херсона замість пошкодженого Антонівського мосту.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Окупанти опрацьовують організацію понтонної переправи у районі Херсона, для чого провели обстеження кількох ділянок Дніпра. З проєктною документацією на Антонівський міст, яку вони тільки зараз почали шукати по московським архівам, поки що не складається, а без неї підготувати план відновлювальних робіт швидко не вийде, та й результат буде так собі. Але найголовніше, що вже до найідеологічніших орків дійшло, що вони знаходяться на чужій землі, де їм зовсім не раді», – написав Соболевський.

Нагадаємо, Антонівський міст було пошкоджено ударом Збройних сил України. З його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська рф не можуть переправляти по ньому озброєння та техніку.

Тим часом у британській розвідці стверджують, що контроль над переправами через Дніпро, ймовірно, стане ключовим фактором у результаті бойових дій у Херсонському регіоні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: