Біля Антонівського мосту у Херсоні стався вибух: горить склад БК окупантів

Читать на русском
ЗСУ завдали удару по складі боєприпасів російських окупантів у Херсоні, біля Антонівського мосту.

Українські військові сьогодні, 19 липня, завдали удару по складі боєприпасів російських окупантів у Херсоні, біля Антонівського мосту.

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ у Telegram.

Арестович передрік Кримському мосту обов'язкове знищенняКрим є територією України, тому ЗСУ можуть атакувати будь-які цілі на його території, включаючи також і незаконно побудований росією Кримський міст

«А тим часом перед Антонівським мостом в Херсоні у орків запалюють «Селітра і Бавовна». Чути детонацію «гуманітарки». москальня оживилась і носиться туди-сюди, бо немає чого жарити м'ясо біля БК», - сказано в повідомленні.

Деталі розповів радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань в ефірі національного телемарафону.

«Прямо зараз передають, що є точне влучання в районі Антонівського мосту, а саме між мостами через Дніпро та через Конку, у районі кафе «Наїрі» та автостанції. Там є такий майданчик, де орки зробили дуже потужні укріплення, розмістили багато зброї, розмістили військовий підрозділ, який займається охороною та виступає потужним блокпостом на території між мостами. Нині там потужний вибух», - сказав Хлань

Він додав, що «окупаційна влада» в Херсоні розгублена через успішну діяльність ЗСУ в регіоні.

Нагадаємо, ЗСУ протягом доби 17 липня завдали ударів по російських військових об'єктах на окупованій території України, внаслідок чого знищено як мінімум дві військові бази росіян та склад боєприпасів.

Станом на 15 липня було відомо, що за допомогою американських ракетних артилерійських систем HIMARS за останні тижні вдалося знищити понад 30 військових об'єктів російських військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: