ЗСУ підірвали ще один склад боєприпасів російських військ

Читать на русском
На правобережжі Херсонщини ЗСУ підірвали російський склад боєприпасів в окупованому селі Солдатське.
ілюстративне фото

На правобережжі Херсонщини ЗСУ підірвали російський склад боєприпасів в окупованому селі Солдатське та знищили півсотні російських військових.

Про це повідомляє пресслужба оперативного командування Південь.

Удар по Антонівському мосту зруйнував логістичні шляхи окупантів – ОВАТочним ударом по Антонівському мосту в Херсоні ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи російських військових.

Так, протягом доби ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали понад 150 вогневих завдань та в результаті було закріплено вогневий контроль над транспортними артеріями на окупованих територіях.

В «ОК Південь» зазначають, що артилерія ЗСУ підірвала склад із боєприпасами росіян. Крім того, було знищено:

  • 2 гаубиці «Мста-Б»;
  • 4 броньовані машини;
  • 51 окупанта.

Нагадаємо, в ніч на 27 липня ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Про вибухи повідомляли місцеві ТГ-канали.

Сьогодні вранці стало відомо, що окупаційна влада Херсонської області перекрила рух Антонівським мостом, по якому вночі вдарили Збройні сили України. Проїзд по ньому неможливий.

19 липня українські військові завдали першого удару в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатним до експлуатації. Правда, з його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська росії не могли переправляти по ньому озброєння та техніку.

Замість Антонівського мосту окупанти хочуть збудувати понтонну переправу в районі Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: