Удар по Антонівському мосту зруйнував логістичні шляхи окупантів – ОВА

Читать на русском
Точним ударом по Антонівському мосту в Херсоні ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи російських військових.

Точним ударом по Антонівському мосту у Херсоні Збройні сили України зруйнували логістичні та транспортні шляхи російських окупантів.

Про це повідомив тимчасовий виконувач обов'язків голови Херсонської ОВА Дмитро Бутрій у Telegram.

Стало відомо, наскільки серйозно ЗСУ пошкодили Антонівський міст у ХерсоніПісля філігранних ударів українських військових проїзд по Антонівському мосту у Херсоні неможливий.

«Вночі ЗСУ завдали високоточних ударів по Антонівському мосту в Херсоні. Міст не зруйнований, але через нанесені пошкодження по ньому пересуватися неможливо. Цим же ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи окупантів», – сказав він.

Нагадаємо, в ніч на 27 липня ЗСУ завдали удару по Антонівському мосту у тимчасово окупованому Херсоні. Про вибухи повідомляли місцеві ТГ-канали.

Сьогодні вранці стало відомо, що окупаційна влада Херсонської області перекрила рух Антонівським мостом, по якому вночі вдарили Збройні сили України. Проїзд по ньому неможливий.

19 липня українські військові завдали першого удару в районі Антонівського мосту. Міст отримав пошкодження, але залишився придатним до експлуатації. Правда, з його ремонтом у окупантів виникли труднощі, тому війська росії не могли переправляти по ньому озброєння та техніку.

Замість Антонівського мосту окупанти хочуть збудувати понтонну переправу в районі Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: