Війна ще не закінчилася, тому не час розслаблятися – Зеленський

Читать на русском
Зеленський закликав українців допомагати армії, волонтерам, всім, хто залишився один у цей нелегкий час
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Українцям не слід розслаблятися, навіть перебуваючи в тилових містах, куди війна, як іноді здається, не дійшла. Бойові дії тривають, війна нікуди не поділася, до її закінчення дуже далеко, про це варто завжди пам'ятати.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні за підсумками 2 липня.

Як українці ставляться до територіальних поступок заради миру та перспективи витіснення росії – опитування WSJ89 відсотків українців вважають неприйнятними територіальні поступки росії заради мирної угоди. 66 відсотків вважають, що росію можна витіснити із захоплених цього року територій, 53 відсотки – з усіх окупованих регіонів.

«У багатьох тилових містах зараз відчувається розслабленість, але війна не закінчилася – вона є. На жаль, її жорстокість подекуди тільки наростає, і не можна про неї забувати» - сказав він.

Зеленський закликав українців допомагати армії, волонтерам, всім, хто залишився один в цей нелегкий час. Також він закликав усіма силами доносити до жителів інших країн те, що відбувається в Україні.

«Обов'язково допомагайте армії, допомагайте волонтерам, допомагайте всім, хто залишився один в цей час. І постійно використовуйте всі свої контакти за кордоном, всі свої інформаційні можливості - навіть просто соціальні мережі, щоб поширювати правду про війну і про злочини окупантів на нашій землі» - зазначив він.

Нагадаємо, за даними ОПУ, країна-агресор змінила тактику війни, щоб змусити Україну піти на територіальні поступки. Однак Україна не буде проводити жодних переговорів з росією, оскільки зараз такі переговори неможливі. До питання переговорів можна буде повернутися, коли Україна почне здобувати перемогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: