Російські окупанти під ранок завдали ударів по Харкову та Миколаєву

Читать на русском
Поки невідомо про те, куди потрапили випущені окупантами снаряди, а також немає інформації про руйнування і жертви.
Ілюстративне фотоnikvesti.com

У Миколаєві під ранок 2 липня прогриміли вибухи. Імовірно, російські окупанти в черговий раз завдали по місту удару. Також вибухи гриміли в Харкові.

Про це повідомили місцеві канали в Telegram.

Зеленський: удари рф по Сергіївці, Затоці, Миколаєву стали продовженням російського ракетного тероруПрезидент зазначив, що західні союзники, обурені російськими військовими злочинами, погодили передачу Україні комплексів ППО

Відзначається, що ймовірно завдання ракетного удару російськими окупантами, оскільки вибухів в Миколаєві передував сигнал повітряної тривоги. Те ж саме стосується і Харкова; місцеві канали повідомили, що в межах міста сталося два потужні вибухи, після чого почалася пожежа. Найімовірніше, окупанти знову обстріляли місто ракетами з боку Бєлгорода.

Поки невідомо про те, куди потрапили випущені окупантами снаряди, а також немає інформації про руйнування і жертви.

Нагадаємо, рано вранці 1 липня російські війська завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Удар був нанесений літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря. Трьома ракетами Х-22 був зруйнований багатоквартирний будинок і дві бази відпочинку.

За попередніми даними, в результаті ракетного удару росії по житловому будинку в селищі Сергіївка та базі відпочинку в Одеській області загинули щонайменше 20 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: