Ракетний удар по Одеській області: нові дані про загиблих

Читать на русском
У селищі Сергіївка внаслідок ракетного удару по житловій багатоповерхівці загинули 16 людей. Ще двоє людей загинули внаслідок удару по базі відпочинку.
Фото: ТГ-канал Кирила Тимошенко

Внаслідок ракетного удару по житловому будинку в смт Сергіївка на Одещині загинули 16 людей. Ще двоє людей загинули після удару по базі відпочинку.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 08:15 під час розбору завалів дев’ятиповерхового житлового будинку в смт Сергіївка додатково вилучено тіла 2 осіб. Всього внаслідок удару загинуло 16 осіб та постраждало 30 осіб (з них 3 дитини). Роботи тривають», – повідомили у ДСНС.

Також за уточненими даними внаслідок удару по території бази відпочинку загинули двоє людей, зокрема дитина, і одна людина постраждала.

Голова військової адміністрації Одеської області уточнив, що серед постраждалих від ракетних ударів 4 дитини та вагітна жінка.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські війська завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Удару було завдано літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря. Трьома ракетами Х-22 було вражено багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: