Ракетний удар по Одещині: кількість загиблих збільшилась до 20

Читать на русском
Внаслідок ракетного удару росії по житловому будинку у селищі Сергіївка та базі відпочинку на Одещині загинули 20 людей. Число постраждалих – 38.
фото ДСНС

Внаслідок ракетного удару росії по житловому будинку у селищі Сергіївка та базі відпочинку на Одещині загинули 20 людей. Число постраждалих поки що не змінилося – 38.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України.

Ракетний удар по Одеській області: нові дані про загиблихУ селищі Сергіївка внаслідок ракетного удару по житловій багатоповерхівці загинули 16 людей. Ще двоє людей загинули внаслідок удару по базі відпочинку.

«Станом на 13:30 внаслідок ракетного удару у смт Сергіївка Білгород-Дністровського району на Одещині загинуло 20 осіб (16 осіб - житловий будинок та 4 особи - база відпочинку, з них 1 дитина), постраждало 38 осіб (37 осіб - житловий будинок, з них 6 дітей та 1 особа - база відпочинку). Госпіталізовано до лікарні 38 осіб», - йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, врятувати вдалося 8 осіб із них 3 дитини (7 осіб – житловий будинок, з них 3 дітей та 1 особа – база відпочинку).

Роботи продовжуються, на місці події працюють психологи ДСНС.

Нагадаємо, сьогодні вночі російські війська завдали ракетного удару по Білгород-Дністровському району Одеської області. Удару було завдано літаками стратегічної авіації Ту-22 з напрямку Чорного моря. Трьома ракетами Х-22 було зруйновано багатоквартирний будинок та дві бази відпочинку.

Вранці було відомо про 30 постраждалих та 18 загиблих. Пізніше повідомлялося про 19 жертв.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: