Ракетні удари по Харкову: пошкоджено промислові будівлі

Читать на русском
Росіяни знову обстріляли Слобідський район Харкова. Вночі окупанти завдали ракетного удару з боку білгорода по Індустріальному району.
ілюстративне фото

Російські окупанти не припиняють обстрілювати Харків та область. Вночі по місту рф знову запускала ракети з боку білгорода.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у п'ятницю, 1 липня.

Ситуація у Харкові: глава ОВА назвав дві умови, за яких потрібна евакуаціяДля масової евакуації населення з Харкова потрібні дві підстави – небезпека вторгнення до міста, чи його окупація. Поки що причин проводити евакуацію немає. У місті зараз, за даними ОВА, 700-800 тисяч людей.

«Протягом доби росіяни обстріляли Слобідський район Харкова. Вночі окупанти завдали ракетного удару з боку білгорода по Індустріальному району. Пошкоджено промислові будинки, рятувальники ліквідували пожежу», - написав він.

На території області окупанти протягом доби відкривали вогонь населеними пунктами Ізюмського, Харківського, Богодухівського та Чугуївського районів. Пошкоджено приватні будинки, господарські споруди, виробничі потужності. Пожежники ліквідували кілька пожеж.

Протягом доби в Ізюмському районі внаслідок обстрілів 3 особи загинули, ще 2 отримали вибухові травми. У Чугуївському районі загинула 1 особа, 1 отримав поранення. 1 особа госпіталізована в Харкові та одна в Харківському районі, додали в ОДА.

Нагадаємо, росія ракетними ударами зруйнувала в Харкові вже не одну школу, а також спорткомплекс. Цього тижня ворожа ракета впала біля житлового будинку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: