Данілов вважає, що смерть путіна не змінить ситуацію в росії

Читать на русском
Олексій Данілов вважає, що в росії і крім путіна є багато охочих стати диктатором, і смерть путіна нічого в країні не змінить.
Фото: УНІАН

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов вважає, що ситуація у росії не зміниться у разі смерті президента володимира путіна.

Таку думку Данілов висловив у інтерв'ю Факти ICTV.

Путін налаштував проти себе російську еліту, у кремлі сподіваються на його відхід у «в найближчому майбутньому» – ЗМІУ росії незадоволені путіним – і ті, хто виступає за війну в Україні, і ті, хто проти. Але хоча у владі й обговорюються постаті наступників, змова чи силове усунення президента не готується.

«Я не є прихильником теорії про те, що в росії щось почне змінюватися, якщо путін піде в інший світ. Скажіть, будь ласка, на підставі чого? Там таких путіних і охочих ним стати дуже багато, бо він для них є якимось ідолом. Росіяни вважають, що він робить все правильно. У них зовсім інша філософія життя», – сказав Данилов.

Він також вважає, що демократичні зміни в такій великій країні, як росія, неможливі, інакше вона просто розвалиться.

«Історією доведено, що в країні, де представлено 140 етносів, мати демократичний устрій неможливо. Утримувати території разом можна через страх, залякування, тортури авторитарного диктаторського режиму», – додав Данілов.

Нагадаємо, останнім часом одразу кілька джерел повідомили про те, що володимир путін хворий.

Колишній британський шпигун Крістофер Стіл заявив, що путін «серйозно хворий». А ексглава МІ-6 сер Річард Дірлав заявив, що російський президент вже у 2023 році піде з влади через стан здоров'я.

В українській розвідці інформацію про хворобу підтверджують: за словами Кирила Буданова, у путіна «рак та ще кілька тяжких хвороб».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: