Путіна можуть усунути від влади або убити свої ж люди – колишній шпигун МІ-6

Читать на русском
Колишній розвідник МІ-6 вважає, що війна в Україні може закінчитися лише з усуненням путіна. При чому його можуть убити свої ж люди.

Війна в Україні може закінчитися для володимира путіна відстороненням від влади. Або його вб'ють свої ж люди.

Таку думку в інтерв'ю телеканалу Sky News висловив колишній офіцер розвідки Крістофер Стіл, який керував відділом росії у МІ-6.

Стіл вважає, що війна в Україні може закінчитися лише коли путіна усунуть від керівництва: у путіна «немає шляху назад», що створює проблеми для дипломатичних дискусій та переговорів.

Путін розпочав репресії проти служби ФСБ, яка забезпечувала його даними щодо політичної ситуації в Україні – ЗМІЗа два тижні після вторгнення Путін розпочав репресії проти керівництва відділу ФСБ, який доповідав йому про політичну ситуацію в Україні.

«Я не розумію, як ми можемо довіряти путіну в будь-якій мирній угоді, яка буде укладена зараз, і я не бачу, як ми можемо мати з ним справу за умов нормального розвитку справ у майбутньому. Зрештою президент Америки назвав його воєнним злочинцем», – сказав Стіл.

Колишній розвідник вважає, що війна закінчиться «якоюсь угодою», але до неї ще далеко, і швидше за все в ній не буде путіна. «Я думаю, що він може бути витіснений з вищого керівництва або навіть, можливо, вбитий своїми людьми», – припустив він.

Нагадаємо, українська розвідка неодноразово повідомляла про те, що путіна можуть усунути. За однією інформацією, серед російської політичної та бізнес-еліти формується група впливових осіб, які розробляють сценарії відсторонення президента від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба чи інша «випадковість».

Крім того, деякі російські олігархи готові платити за фізичне усунення путіна.

Видання The Times з посиланням на інформатора у російських спецслужбах писало, що у росії зростає ризик державного перевороту з боку ФСБ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: