Загарбники привезли застарілі танки Т-62 в окупований Мелітополь

Читать на русском

В тимчасово окупований Мелітополь Запорізької області росіяни доставили застарілі радянські танки Т-62, які зняли з консервації, а також 30 одиниць техніки в селище Кирилівка.

Про це йдеться у Telegram Запорізької ОВА.

«Ешелон застарілих танків Т-62, який росіяни все-таки зняли з консервації, сьогодні прибув до Мелітополя. Танки оснащені гарматами з калібром 115 мм. Цікаво, як вони горять від Джавелінів і NLAW», - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що танки Т-62 створені на базі танка Т-55 і вироблялися ще за часів СРСР з 1962 по 1975 рік. У Т-62 класична компоновка, з розміщенням моторно-трансмісійного відділення в кормовій, відділення управління - в лобовій, а бойового відділення - в середній частині машини.

Російські окупанти призначили так званого «губернатора» Запорізької областіРаніше його експомічниця та директорка підконтрольного Балицькому підприємства Галина Данильченко стала самопроголошеною головою окупаційної влади Мелітополя.

Також є ймовірність, що кирилівські бази відпочинку можуть стати прихистком для окупантів та, у результаті, постраждати від мародерства, як це було у Бердянську.

«До селища Кирилівка зайшло 30 одиниць російської техніки. За повідомленням місцевих жителів, майже на кожному перехресті стоять БТРи Телеграм-канали окупантів повідомляють, що почалася підготовка інфраструктури та співробітників для видачі російських паспортів мешканцям Запорізької області», - зазначають у ЗОВА.

Нагадаємо, що у Мелітополі окупанти роздають пенсіонерам гроші в обмін на персональні дані.

Раніше Арестович розповів, як Україна буде деокуповувати Херсон та Мелітополь.

Також нагадаємо, що у Мелітополі Запорізької області окупанти збирають дані про людей, які залишилися в місті. Таким чином загарбники можуть готуватися до проведення так званого «референдуму».

Окрім цього, в Мелітополі десятки окупантів вигадують хвороби, щоб повернутися додому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: