Запоріжжя піддалося ракетному удару, зафіксовано чотири «прильоти»

Читать на русском
Відзначається, що по місту було зафіксовано чотири прильоти. Також відомо, що по ракетах спрацювала протиповітряна оборона
Ілюстративне фотоdnepr.info

Запоріжжя вранці 25 травня піддалося ракетному удару з боку російських окупантів. Повідомляється мінімум про чотири Прильоти ракет.

Про це повідомляють місцеві канали в Telegram, а також очевидці та городяни.

Окупанти готуються наступати на Херсонщині та Запоріжжі – ISWЦілі російських окупантів - захопити північ Херсонської області, який контролюється ЗСУ, а також спробувати вийти до Запоріжжя

Відзначається, що по місту було зафіксовано мінімум чотири прильоти. Також відомо, що по ракетах спрацювала протиповітряна оборона. Точно невідомо, куди потрапили ракети ворога, але очевидці заявляють про сильний дим над містом. У соцмережах закликають не панікувати, перебувати в укриттях і чекати офіційної інформації від органів влади та військових.

Нагадаємо, що 22 травня російські військові вночі запустили ракети по цивільній інфраструктурі одного з сіл Запорізької області. Повідомляється про поранених.

Раніше вранці в четвер, 12 травня, війська росії завдали ракетного удару по Запоріжжю, який потрапив по заповідній частині острова Хортиця.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: