Російські окупанти призначили так званого «губернатора» Запорізької області

Читать на русском
Раніше його експомічниця та директорка підконтрольного Балицькому підприємства Галина Данильченко стала самопроголошеною головою окупаційної влади Мелітополя.
Ріа-Мелітополь

Війська російських окупантів «призначили» депутата Запорізької обласної ради Євгена Балицького «начальником» військово-цивільної адміністрації Запорізької області.

Про це повідомило видання «Ріа-Мелітополь».

Також про те, що в регіоні з’явився самопроголошений очільник, сьогодні, 9 травня, в ефірі телеканалу Прямий повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Зазначається, що вчора, 8 травня, у БК ім. Шевченка Балицький провів пресконференцію для іноземних ЗМІ. На питання він відповідав у якості «губернатора області».

Під Мелітополем підірвали міст, яким окупанти доставляли зброю з Криму – ЗМІУ четвер, 28 квітня, в Запорізькій області під окупованим Мелітополем підірвали залізничний міст. Російські військові оточили його та шукають підривників.

Варто зазначити, що Балицький давно відомий своїми проросійськими поглядами. Він є колишнім народним депутатом, нині - депутат Запорізької обласної ради від партії «Опозиційний блок». Цієї депутатської групи вже не існує, нещодавно рішенням РНБО партія була заборонена в Україні. Замість Опоблоку в облраді створили групу «За Україну», але Балицький до неї не входив. Правоохоронні органи наразі не коментують ситуацію щодо «призначення» Балицького.

При цьому, раніше його експомічниця та директорка підконтрольного Балицькому підприємства Галина Данильченко наразі стала самопроголошеною головою окупаційної влади Мелітополя.

У VIII скликанні Верховної Ради Галина Данильченко працювала помічником народного депутата Євгена Балицького. У 2015 та 2020 роках - обрана депутатом міськради Мелітополя від партії «Опозиційний блок».

Нагадаємо, що окупанти планують розстрілювати цивільних у Мелітополі і звинуватити у цьому ЗСУ.

Раніше ми повідомляли, що у захопленому окупантами Мелітополі дітей змушують одягати георгіївські стрічки та вчити вірші про війну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: