Арестович розповів, як Україна буде деокуповувати Херсон та Мелітополь

Читать на русском
Загрози мирному населенню окупованих міст не буде. ЗСУ знає, як викурити російських щурів з міст, не штурмуючи їх
Олексій Арестовичpresident.gov.ua

Збройні Сили України будуть звільняти окуповані рашистами території військовим шляхом. При цьому мирним жителям нічого не загрожує - ЗСУ знають, як вигнати російських щурів з українських міст, не штурмуючи населені пункти.

Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Арестович зазначив, що ніхто не забув ні про один окупований населений пункт України, включаючи Херсон і Мелітополь. Їх звільнять, причому без загрози для мирного населення.

Окупація Херсонської області: в ОПУ заявили, що фіксують усі злочини рф та імена колаборантівПодоляк заявив, що ЗСУ обов'язково звільнять Херсонську область, незважаючи на плани окупантів на неї. А поки що ОПУ фіксує всі злочини росії та імена колаборантів.

«Шановні наші громадяни, які перебувають на окупованих територіях, ми вас не кинемо, ми вас звільнимо збройним шляхом, деокупуємо... З вашої голови не впаде ні волоса, виключаючи випадковості війни, звичайно, які можуть бути. Ми знаємо, як вибити звідти російські війська, не штурмуючи безпосередньо Херсон, Мелітополь і так далі. І ми до цього готуємося» - пообіцяв він.

Арестович додав, що Київ вже готує рекомендації з поведінки для жителів деокупованих населених пунктів. При цьому він запевнив, що нікого не будуть звинувачувати у співпраці з рашистськими окупантами, крім явних колаборантів; тобто, якщо людина не брала участь в організації та проведенні псевдореферендумах, не співпрацювала з окупантами, не служила в окупаційних псевдодержавних органах, окупаційних військах, поліцаях, то їй точно нічого не загрожує.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента запевнили, що Україна не збирається дозволяти укладення чергових Мінських угод. Інтерес України - деокупація всіх її територій, а це тільки питання часу.

Радник глави МВС Антон Геращенко вважає, що чим більше західної зброї отримає Україна, тим швидше переможе росію військовим шляхом. На це може піти кілька місяців. Про швидку перемогу мова не йде.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: