Евакуація з Маріуполя до Запоріжжя: окупанти закрили проїзд через Василівку

Читать на русском
Російські військові заявили, що проїзд через Василівку Запорізької області закрито на невизначений термін.

Російські військові заявили, що проїзд через Василівку Запорізької області закрито на невизначений термін через бойові дії та обстріли.

Про це розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

В ISW розповіли, чому росія могла погодитися на евакуацію гарнізону «Азовсталі»Російські окупанти хочуть оголосити Маріуполь своїм містом. До того ж навряд чи росія стримає обіцянку щодо обміну українських військових

«Увага. Евакуація. Росіяни повідомляють по своїм каналами про закриття проїзду через Василівку на невизначений час через бойові дії», - йдеться в повідомленні.

Андрющенко закликав громадян не наражати себе і близьких на небезпеку: «Ми повідомимо про зміни та появу коридорів або неофіційних «дір». Бережіть себе. Україна чекає на вас і ви потрібні нам живими та цілими. Працюємо», – написав він.

Нагадаємо, президент України повідомив, що евакуаційна операція з «Азовсталі» триває. З 16 на 17 травня вдалося вивезти понад 260 українських військових. Насамперед було евакуйовано 52 важкопоранених українських військових, яких потім розраховують обміняти на російських військовополонених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: