В окупованому Мелітополі партизани вбили двох високопосадових російських військових – ЗОВА

Читать на русском
Російські окупанти всіма силами намагаються приховати цю інформацію і влаштували масштабні перевірки транспорту в окупованому місті
Ілюстративне фотоПропаганда Кремля

У окупованому рашистами Мелітополі український Спротив провів вдалу операцію, в результаті якої були ліквідовані двоє високопосадових російських військових.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація у своєму Telegram.

У ЗОВА повідомляють, що окупанти всіма силами намагаються приховати цю інформацію. При цьому 17 травня, після ліквідації високих чинів російської армії, окупанти як з ланцюга зірвалися - по місту хвилею прокотилися посилені перевірки приватного транспорту. Найімовірніше, окупанти намагалися знайти партизанів.

Нагадаємо, в Мелітополі Запорізької області окупанти збирають дані про людей, що залишилися в місті. Таким чином загарбники можуть готуватися до проведення «референдуму».

Також раніше ми писали, що в окупованому Мелітополі Запорізької області окупанти поводяться точно так само, як поводилися їхні ідейні натхненники-нацисти під час Другої світової - зламують квартири, грабують їх, а також крадуть у місцевих жителів автомобілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: