Готуються до «референдуму»: у Мелітополі окупанти збирають списки жителів

Читать на русском
У Мелітополі Запорізької області окупанти збирають дані про людей, які залишилися в місті. Таким чином загарбники можуть готуватися до проведення референдуму.
Укрінформ

У Мелітополі Запорізької області окупанти збирають дані про людей, які залишилися в місті. Таким чином загарбники можуть готуватися до проведення «референдуму».

Про це під час національного телемарафону розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«На жаль, ситуація в місті з кожним днем стає все напруженішою. Декілька днів тому росіяни розпочали в бібліотеці збирати списки людей. Вони це роблять, прикриваючись добрими намірами. Кажуть, що у зв'язку з тим, що 80% в місті безробітних, збирають дані, аби допомогти з роботою», – каже Федоров.

Однак таким чином вони намагаються відновити реєстр тих жителів, які залишились у місті. Ймовірно, що потім ці дані окупанти будуть використовувати для проведення «референдуму».

Нагадаємо, до лікарні окупованого Мелітополя продовжують надходити російські загарбники, що скаржаться на «утиск хребта». Після лікування просять звільнитися в запас. Ймовірно, повернення додому стає основною причиною скарг.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: