Джонсон про переговори з путіним: Це як переговори з крокодилом, у якого в пащі твоя нога

Читать на русском
Прем'єр Великої Британії Борис Джонсон не розуміє, як Україна може вести переговори з путіним. Він порівняв це з переговорами з крокодилом, у якого у пащі твоя нога.
ndtv.com

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон поставив під сумнів перспективи мирних переговорів росії та України, порівнявши їх із «переговорами з крокодилом».

«Я думаю, дуже складно зрозуміти, як українці можуть зараз вести переговори з путіним, враховуючи його явну відсутність сумлінності та його очевидну стратегію, яка полягає в тому, щоб спробувати поглинути і захопити якомога більшу частину України. А потім можливо провести якісь переговори з позиції сили або навіть почати новий штурм Києва», — заявив Джонсон, передає The Guardian.

Джонсон обіцяє задушити військову машину російського президента путінаДжонсон пообіцяв, що злочини зс рф не залишаться безкарними. А Британія зробить все для того, щоб злочинна військова машина путіна якнайскоріше здохла

«Я справді не розумію, як українці можуть легко сісти та дійти якихось домовленостей. Як ти можеш вести переговори з крокодилом, якщо у нього твоя нога в пащі?» – дивується прем'єр.

Джонсон додав, що у президента Володимира Зеленського «досить максималістська позиція» – він хоче вигнати російські війська з їхніх нинішніх позицій у Донецьку та Луганську. При цьому прем'єр додав, що позиція щодо Криму «не така максималістська».

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський водночас заявив, що Україна не має іншого вибору, окрім як сідати за стіл переговорів з володимиром путіним.

Раніше Борис Джонсон назвав дії російської армії в Україні «систематичним убивством безневинних людей».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: