Зеленський про переговори з путіним: немає іншого вибору

Читать на русском
Навіть після подій у Бучі та Краматорську, Україна не має іншого вибору, окрім як сідати за стіл переговорів з російським президентом путіним.
president.gov.ua

Україна не має іншого вибору, окрім як сідати за стіл переговорів із російським президентом путіним. Тільки від нього залежить, коли скінчиться війна.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню Bild.

Зеленський офіційно затвердив склад делегації для переговорів з росієюГлаві делегації дозволено вносити зміни до складу делегації за погодженням з Міністерством закордонних справ України

За його словами, ідея провести прямі переговори з путіним актуальна і сьогодні, навіть після військових злочинів російської армії у Бучі та Краматорську.

«Сьогодні Україна не має іншого вибору, окрім як сісти за стіл переговорів. А у росії немає іншої сили, щоб зупинити цю війну. Тільки він (путін, – ред.) один вирішує, коли закінчиться ця війна», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк раніше заявляв, що зустріч президентів України Володимира Зеленського та росії володимира путіна є неминучою для закінчення війни, документи для такої зустрічі вже готують на переговорах.

Самі переговори поки що йдуть у форматі онлайн. Востаннє делегації зустрічалися особисто у Стамбулі у березні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: