Борис Джонсон пообіцяв найближчим часом передати Україні бронетехніку

Читать на русском
Британія продовжить постачати Україні Засоби для оборони від російської агресії. У тому числі мова йде про постачання бронетехніки
Зеленський та Джонсонpresident.gov.ua

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон в ході розмови з президентом України Володимиром Зеленським 16 квітня пообіцяв і далі продовжувати надавати Україні військову допомогу для оборони від російського вторгнення, в тому числі передаючи бронетехніку.

Про це ввечері 16 квітня повідомляє канцелярія британського прем'єр-міністра.

«Прем'єр-міністр заявив, що продовжить тісну співпрацю з союзниками та партнерами, щоб Україна могла захистити свій суверенітет в найближчі тижні та місяці... Прем'єр-міністр поінформував президента Зеленського про нові санкції з боку Великої Британії, які набрали чинності минулого тижня, і заявив, що Велика Британія продовжить надавати Україні засоби для самооборони, в тому числі бронетехніку, найближчими днями» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Джонсон під час телефонної розмови з лідером США Джозефом Байденом домовився посилити економічний тиск на рф на тлі війни в Україні.

На тлі цього міністерство закордонних справ росії ввело санкції у відповідь проти Великої Британії. Рф заборонила в'їзд майже всьому уряду Королівства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: