Джонсон обіцяє задушити військову машину російського президента путіна

Читать на русском
Джонсон пообіцяв, що злочини зс рф не залишаться безкарними. А Британія зробить все для того, щоб злочинна військова машина путіна якнайскоріше здохла
Борис ДжонсонReuters

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон висловив своє обурення російськими військовими злочинами на території Київської області, а також пообіцяв зробити все, щоб російська військова машина президента путіна здохла якомога швидше.

Про це Джонсон написав у своєму [Twitter] (https://mobile.twitter.com/BorisJohnson/status/1510677595804872709).

«Підлі напади росії на ні в чому не винних мирних жителів в Ірпені та Бучі є ще одним доказом того, що путін і його армія скоюють військові злочини в Україні. Ніяке заперечення або дезінформація з боку кремля не можуть приховати те, що ми всі знаємо як правду – путін у відчаї, його вторгнення провалюється, а рішучість України ніколи не була сильнішою» - написав він.

Російські окупанти влаштували під Києвом масові розстріли жителів: фото 18+Здебільшого тіла вбитих лежать прямо на дорогах, або біля стін будівель. Окупанти розстрілювали людей, не зважаючи на стать і вік

Джонсон пообіцяв, що злочини зс рф не залишаться безкарними. А Британія зробить все для того, щоб злочинна військова машина путіна якнайскоріше здохла.

«Я зроблю все, що в моїх силах, щоб заморити голодом військову машину путіна. Ми посилюємо наші санкції та військову підтримку, а також посилюємо наш пакет гуманітарної підтримки, щоб допомогти нужденним на місцях. Великобританія була на передньому краї підтримки розслідування Міжнародним кримінальним судом звірств, скоєних в Україні, і Домінік Рааб санкціонував додаткову фінансову підтримку і направлення фахівців-слідчих - ми не заспокоїмося, поки правосуддя не восторжествує» - резюмував він.

Нагадаємо, раніше 3 квітня резидент України Володимир Зеленський відреагував на вбивство мирного населення в Бучі та звернувся до матерів російських військовослужбовців, які воюють в Україні.

Колишній прокурор трибуналу ООН Карла дель Понте, яка вела справи про геноцид в Руанді і Югославії, закликала видати ордер на арешт російського президента володимира путіна.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: