Орбан відкрито зарахував Зеленського до своїх політичних супротивників

Читать на русском
Український президент зайняв почесне місце в пантеоні особистих ворогів прихильника путіна Віктора Орбана, поряд з Джорджем Соросом і брюссельськими чиновниками
Віктор ОрбанЦензор.НЕТ

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вніс президента України Володимира Зеленського до списку своїх особистих політичних супротивників. Сусіди у Зеленського в цьому списку гідні - це мільярдер Джордж Сорос і уряд Європейського Союзу в Брюсселі.

Про це заявив безпосередньо Орбан у зверненні до своїх прихильників після того, як попередні підсумки підрахунку голосів показали можливу перемогу його партії на виборах, повідомляє УНІАН.

Орбан вже назвав цю перемогу значущою для нього і його партії, хоча досі залишається незрозумілим, чому Об'єднана опозиція, конкуренти Орбана, отримали значно менше голосів, ніж їм прогнозували.

«Ми до кінця життя будемо пам'ятати цю перемогу, тому що нам довелося битися з величезною кількістю супротивників: місцевими лівими, інтернаціональним лівим крилом, бюрократами Брюсселя, усіма грошима та інститутами імперії Сороса, міжнародними засобами масової інформації, а також українським президентом. У нас ніколи не було стільки супротивників одночасно» - заявив він.

Нагадаємо, судячи з попередніх підсумків угорських виборів прихильник президента росії володимира путіна, чинний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, судячи з усього, залишається главою угорського уряду на п'ятий термін, четвертий термін поспіль.

Нагадаємо, що Угорщина виступила проти санкцій ЄС щодо газу і закритого неба України. При цьому, у МЗС попередили Угорщину про наслідки через її позицію щодо росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: