Зеленський розповів про ситуацію із порятунком Маріуполя

Читать на русском
Зеленський визнав ситуацію в Маріуполі однією з найскладніших. Але є шанс, що найближчим часом вона зміниться.
t.me/V_Zelenskiy_official

Президент України Володимир Зеленський визнав ситуацію у Маріуполі однією із найскладніших. При цьому є шанс, що найближчим часом вона зміниться.

Про це він заявив під час візиту до Бучі 4 квітня, відповідаючи на запитання журналістів, пише Українська правда.

Маріуполь безперечно залишається пріоритетною метою росії – розвідка БританіїУ росіян немає особливого виходу, оскільки заняття Маріуполя забезпечить росії сухопутний коридор з рф в окупований Крим

Зокрема, йому поставили запитання: якими є реалістичні сценарії порятунку Маріуполя, чи розглядається варіант деблокади.

«Боюсь, що про всі сценарії я вам не маю права говорити. Займаємось підтримкою хлопців, їм дуже складно. На зв'язку я та головком, у принципі, щодня. Говоримо про посередництво саме у цій місії з Туреччиною. Не просто там. Думаю, що у найближчі дні, а можливо, у найближчі години у нас з'явиться відповідь на ваше дуже складне питання. Залежить усе, ви знаєте, на жаль, від когось», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський у понеділок, 4 квітня, відвідав звільнене місто Буча та Ірпінь у Київській області, в яких розкрилися жорстокі звірства російської армії.

Також повідомлялося, що сьогодні Україна знову намагатиметься евакуювати жителів Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: