Гуманітарні коридори: сьогодні знову проведуть евакуацію із Маріуполя

Читать на русском
Віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук розповіла про роботу гуманітарних коридорів у Донецькій та Луганській областях на 4 квітня.
president.gov.ua

Віцепрем'єр-міністр Ірина Верещук розповіла про роботу гуманітарних коридорів у Донецькій та Луганській областях на понеділок, 4 квітня.

Подробиці вона озвучила в ефірі телемарафону.

Частина депортованих в рф жителів Маріуполя виїхала в Естонію – ДенісоваЧастина українців, що була силою вивезена в росію, самостійно дісталася до Естонії. Серед них жителі блокадного Маріуполя.

За словами Верещук, сьогодні відбуватиметься евакуація мешканців Маріуполя та міст у Луганській області.

«З Маріуполя до Запоріжжя на приватному транспорті. 15 автобусів для евакуації наших людей вже виїхали із Запоріжжя до Маріуполя», - сказала вона.

Делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста, за словами Верещук, планує продовжити рух до Маріуполя з міста Мангуш разом із 7 автобусами.

«Продовжуємо евакуацію людей із міст: Сєвєродонецьк, Попасна, Лисичанськ, Рубіжне та села Нижнє Луганської області», - повідомила віце-прем'єр.

«Окупанти постійно порушують режим тиші та обстрілюють гуманітарні колони в Луганській області. Незважаючи на це, мужні поліцейські, військові та водії під керівництвом голови Луганської обласної ВДА продовжують допомагати евакуюватись цивільному населенню», - додала Верещук.

Нагадаємо, 3 квітня вдалося евакуювати 2694 людей було евакуйовано за 3 квітня. Працювало три коридори. У розвідці Британії заявили, що Маріуполь безперечно залишається пріоритетною метою росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: