Маріуполь безперечно залишається пріоритетною метою росії – розвідка Британії

Читать на русском
У росіян немає особливого виходу, оскільки заняття Маріуполя забезпечить росії сухопутний коридор з рф в окупований Крим
Ілюстративне фотоhromadske.ua

Маріуполь практично напевно є ключовою метою в російських військових планах, оскільки тільки його заняття дозволить росії створити сухопутний коридор зі своєї території в окупований Крим.

Про це повідомляє розвідка Великобританії.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«У Маріуполі тривають запеклі бої, оскільки російські війська намагаються захопити місто. Місто продовжує піддаватися інтенсивним невибірковим ударам, але українські сили чинять стійкий опір, зберігаючи контроль у центральних районах. Маріуполь майже напевно є ключовою метою російського вторгнення, оскільки він забезпечить сухопутний коридор з росії на окуповану територію Криму» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Маріупольська міська рада просить світову спільноту визнати дії російських військових у Маріуполі геноцидом українського народу. Також мерія заявила про відсутність фактів колаборації місцевої влади з окупантами.

Нагадаємо, в блокадному Маріуполі вже загинули понад 5 тисяч мирних жителів. Водночас окупанти насильно вивозять місцевих жителів у рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: