Австралія після виступу Зеленського відмовляється від російського газу та нафти – Єрмак

Читать на русском
Австралія вирішила повністю відмовитися від російських нафти та газу, а також вводить мито 35% на всі товари з росії.

Австралія вирішила повністю відмовитися від російських нафти та газу, а також вводить мито 35% на всі товари з Росії. Таке рішення було ухвалено після виступу президента України Володимира Зеленського у парламенті Австралії.

Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram у четвер, 31 березня.

Експерт оцінив, скільки росії коштує місяць війни з УкраїноюМісяць бойових дій в Україні обходиться росії у 623 млрд доларів, це дорого порівняно з іншими війнами. Такими темпами росії вистачить на місяць-два, вважає експерт.

«Австралія, після виступу Володимира Зеленського у парламенті цієї країни, вводить мита 35% на всі товари та відмовляється від російських нафти та газу. Ще один аргумент на користь нафтового ембарго, яке обвалить російську економіку. Робота продовжується», - написав він.

Зазначимо, у заяві прем'єр-міністра країни Скотта Моррісона зазначається, що Австралія застосує додаткове мито у вигляді 35% щодо імпорту з Білорусі.

Міра набуде чинності 25 квітня цього року. З цього дня почне діяти заборона на імпорт нафти та інших енергоносіїв з Росії.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський під час звернення до парламенту Австралії заявив, що потрібно ввести нові потужні санкції проти росії.

Сьогодні Зеленський також звернувся до парламенту Нідерландів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: