Ердоган заявив про готовність до зустрічі та переговорів з Зеленським та путіним

Читать на русском
Турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган заявив про готовність до особистих переговорів із Володимиром Зеленським та володимиром путіним.

Туреччина готова провести зустріч між президентами України та росією. А сам турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган заявив про готовність до особистих переговорів із Володимиром Зеленським та володимиром путіним.

Про це пише турецьке видання Daily Sabah.

Зеленський прокоментував результати чергового раунду переговорів з росією в СтамбуліПозитивні сигнали з переговорного фронту з рф не заглушають вибухи російських снарядів і ракет, якими росія бомбардує Україну

Під час офіційного візиту до Узбекистану Ердоган заявив, що вважає зустрічі російської та української делегацій у Стамбулі вагомим імпульсом до мирного процесу.

«Рішення росії про значне скорочення своїх військових операцій у Києві та Чернігові справді є важливим кроком», - сказав він.

За словами президента Туреччини, він готовий зустрітися з президентом України та Росії.

«Я сповнений рішучості провести переговори як з паном путіним, так і з паном Зеленським. як тільки я повернусь. На цих зустрічах ми подякуємо їхнім обом від імені мене та моєї нації і скажемо: «Наша мета — зібрати вас разом якнайшвидше». Я сподіваюся, що ми отримаємо від них історичну довідку у момент їхнього об'єднання. У цьому контексті ми готові провести зустріч на рівні глав держав. важливо забезпечити тимчасове припинення вогню», – заявив він.

Нагадаємо, цього тижня у турецькому Стамбулі пройшли переговори між Україною та рф. Подробиці озвучила українська делегація.

Наступний раунд переговорів очікується 1 квітня у режимі відеоконференції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: