Канцлер Німеччини впевнений, що Росія зрозуміла посил про санкції Заходу

Читать на русском
США, Євросоюз і НАТО діють узгоджено щодо потенційних санкцій проти Росії, які дуже добре готуються країнами Заходу, запевнив Шольц.
sueddeutsche.de

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив про те, що Москва зрозуміла посил західних країн про готовність ввести жорсткі санкції проти Росії у разі її вторгнення в Україну.

Про це повідомляє агенство Reuters.

Зазначається, що Шольц на прес-конференції після переговорів з прем'єр-міністром Данії Метте Фредеріксен нагадав про достатню напруженість щодо ситуації навколо України.

«Занадто рано говорити про те, що проблеми вирішені. Вони настільки серйозні і будуть залишатися такими ще якийсь час, тому вони заслуговують нашої уваги», - заявив німецький канцлер.

Водночас, Шольц також додав, що США, Євросоюз і НАТО діють узгоджено щодо потенційних санкцій проти Росії, які «дуже добре готуються» країнами Заходу.

Гачок ОРДЛО: які сценарії Росія готує окрім військового вторгненняРизик повномасштабної агресії з боку Росії все частіше підштовхує до переформатування Мінських угод. Чим небезпечні такі сценарії – дізнавався політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, у Євросоюзі вирішили розширити санкції проти Росії у зв’язку з окупацією Криму.

Раніше ми повідомляли, що країни ЄС виступили проти відключення Росії від SWIFT.

При цьому, МВФ готовий підтримати країни, які постраждають у разі відключення Росії від SWIFT.

Також нагадаємо, що Білий дім змінив оцінку можливості російського вторгнення в Україну.

Напередодні стало відомо, що офіційні особи від Російської Федерації не братимуть участь у Мюнхенській безпековій конференції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: