У мережі обговорюють нове відео з місця ДТП із нардепом Трухіним

Читать на русском

Як у соцмережах відреагували на нове відео з місця ДТП із депутатом Трухіним. На відео зафіксовано, як нардеп пропонує хабаря поліцейському.
Слово і діло

Видання «Українська правда» опублікувало ексклюзивне відео з нагрудної камери поліцейського, який першим прибув на місце ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна (пригода, нагадаємо, сталася ще 23 серпня). На відео зафіксовано, як депутат хоче втекти з місця події, а також пропонує поліцейським хабаря у 150 тисяч.

У «Слузі народу» відреагували на нове відео: Давид Арахамія заявив, що Трухіну не місце ні у фракції, ні у партії. Вранці 2 січня стало відомо, що Трухіна з партії виключили.

Як у соцмережах відреагували на відео з місця ДТП із Трухіним – у добірці «Слово і діло».

«Хочу висловити вітання Сухачову Олексію Олександровичу! Розпочатий ним у грудні 2021-го 5-річний, за підсумками конкурсу сумнівного з погляду прозорості та легітимності, трудовий шлях на чолі ДБР, відсьогодні заграє дивовижними фарбами. Втім, ціна посади визначається готовністю до лояльності, ризиків та жертв, тому, ймовірно, до схожих поворотів він має бути готовим. Протягом 6 місяців з моменту події не повірю, що не було встановлено, допитано працівника Нацполіції, на камеру якого здійснювався запис. Відповідно, приховування обставин самого ДТП, стану фігуранта, пропозиції хабаря від останнього, особі, яка виконує службові повноваження, є сферою відповідальності виключно детектива, керівника його підрозділу, процесуального керівника, а також особисто генпрокурора, який має виняткове право повідомляти про підозру нардепа», – написав Андрій Вигірінський.

«Шкода, відео вийшло не вчора. Уявляю, що сьогодні було б у Раді. І Бориса Джонсона не помітили б. Денису Монастирському довелося б відходити через ліс чи звітувати у Раді з перспективою відставки. Перспектива нікуди не зникла. На відміну від чергового шматка довіри до влади. Депутат на рівному місці намагається підкупити поліцейських за 150 тисяч, які везе у сумці у багажнику. Це також має зацікавити ДБР. Мене цікавить зміст сумки, з якої людина каже, що відвантажить 150 тисяч. Там що за членом бюджетного комітету резервна версія Держказначейства їздить?» – написала Тетяна Ніколаєнко.

«В історії з Трухіним спочатку все було зрозуміло. Незрозуміло, чому особисто Зеленський відмазував Трухіна у прямому ефірі. Чим цей дрібний полтавський рішала такий цінний для влади? Рейтинг Порошенка добили свинарчуки та кононенки. Але це – найближчі бізнес-партнери, багаторічні спільники, без них ніяк. А Зеленський йде на дно через якихось невідомих нікому, включаючи його самого, фахівців з елітних собак», – написав В'ячеслав Чечило.

Нагадаємо, відео з місця ДТП із нардепом Трухіним прокоментували у Міністерстві внутрішніх справ.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова порушила кримінальне провадження щодо Олександра Трухіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: