У МВС прокоментували відео з місця ДТП із Трухіним

Читать на русском
ДТП з Трухіним - народний депутат від фракції Слуга народу  став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ.
Фото - ua.news

Спроби представляти суть справи, пов'язаної з ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна, так, що він нібито намагався «домовитись» з міністром внутрішніх справ не відповідають дійсності.

Про це сказано у повідомленні пресслужби.

ДТП з депутатом Трухіним: що відомо на даний моментНародний депутат від Слуги народу Олександр Трухін став винуватцем ДТП. Зібрали, що про це відомо.

«Народний депутат України є спеціальним суб’єктом кримінального провадження. Кримінальні провадження, в яких він може фігурувати у якості підозрюваного, належать до підслідності Державного бюро розслідувань. Через це наголошуємо, що всі намагання представляти суть справи так, що нібито народний депутат України О. Трухін про щось намагався «домовитись» із Міністром внутрішніх справ України не відповідають дійсності. Поліцейські сумлінно виконали свої службові обов’язки з документування цього ДТП», - сказано у повідомленні.

Встановлення всіх фактів і обставин ДТП за участю народного депутата України й прийняття відповідних процесуальних рішень належать до повноважень ДБР.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

У фракції «Слуги народу» прокоментували ексклюзивне відео з камер поліцейських, які прибули на місце ДТП.

«Слово і діло» зібрало все, що на даний момент відомо про ДТП за участю Трухіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: