Трухін повинен піти: у «Слузі народу» прокоментували відео з місця ДТП за участю нардепа

Читать на русском
Трухін повинен негайно покинути склад фракції в парламенті та партії в цілому, заявив Арахамія. Якщо він відмовиться піти добровільно, його виженуть
Давид Арахаміяsluga-narodu.com

У фракції «Слуги народу» прокоментували ексклюзивне відео з камер поліцейських, які прибули на місце ДТП за участю народного депутата від СН Олександра Трухіна 23 серпня 2021 року, яке 1 лютого 2022 року опублікували журналісти.

Про це повідомила спікер партії Юлія Палійчук з посиланням на голову фракції Давида Арахамію у своєму Telegram.

«Ми чекали офіційних і переконливих результатів розслідування ДТП, на місці якого бачили Олександра Трухіна. Але кадри з натільних камер поліцейських говорять більше, ніж він може сказати у своє виправдання» - сказав Арахамія.

За кермом нардеп: ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу»Слово і діло вирішило згадати, хто з колишніх та чинних членів фракції Слуга народу потрапляв у ДТП.

За його словами, Трухін повинен негайно покинути склад фракції в парламенті та партії в цілому. Однак навіть якщо він відмовиться зробити це добровільно, партія самостійно виключить його зі своїх лав, як тільки ситуація з коронавірусом дозволить зібрати партійний з'їзд і кворум.

«А в інших питаннях Олександр Трухін має співпрацювати зі слідством, щоб уже не нам, а суспільству дати відповіді на питання, які стосуються ДТП і всього того, що відбувалося після нього» - додав глава фракції СН.

Нагадаємо, журналісти Української правди опублікували ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який найпершим прибув на місце ДТП за участю Трухіна. Цей відеозапис раніше не демонстрували громадськості.

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: