ДТП з нардепом Трухіним: журналісти опублікували ексклюзивне відео з місця події

Читать на русском
Співробітник поліції Сергій Петрик 23 серпня 2021 року найпершим прибув на місце події. Відео з його нагрудної камери раніше ніде не демонструвалося
Фото з місця подійFacebook

У лютому буде вже пів року з моменту, як на Бориспільському шосе сталася резонансна дорожньо-транспортна пригода за участю народного депутата від «Слуг народу» Олександра Трухіна.

Ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, який найпершим прибув на місце ДТП, опублікувала Українська правда в рамках розслідування, присвяченого аварії за участю Трухіна.

Співробітник поліції Сергій Петрик 23 серпня 2021 року найпершим прибув на місце події. Відео з його нагрудної камери раніше ніде не демонструвалося, сам він вперше подивився його тільки у журналістів в студії. До речі, враховуючи, що інших відеозаписів з місця подій немає, це відео може стати дуже важливим доказом у справі Трухіна.

За кермом нардеп: ДТП за участю нинішніх та колишніх «слуг народу»Слово і діло вирішило згадати, хто з колишніх та чинних членів фракції Слуга народу потрапляв у ДТП.

Сам поліцейський розповідає: на місці аварії він виявив метушню, кілька розбитих автомобілів, а також постраждалих. Також на місці був чоловік, який говорив, що йому терміново потрібно потрапити на урочисте засідання Верховної Ради та заявляв, що сьогодні депутати голосують за кримську платформу.

Також цей чоловік, який кілька разів «засвітився» на відео і зовні схожий на нардепа Трухіна, намагався умовити правоохоронця відпустити його. На відеозаписі чітко звучать фрази «Давай я тихенько в ліс піду», «Потім знайдемося, я тобі віддячу» і так далі.

Що цікаво, фігурант пообіцяв замовити за Петрика слівце «перед Денисом» (мається на увазі Денис Монастирський, очільник МВС - ред.). Також він запропонував поліцейським хабаря в розмірі 150 тисяч гривень; на відео чоловік пропонує поліцейським принести йому з багажника спортивну сумку, в якій, за його словами, 150 тисяч, і що ці гроші він віддає поліцейським, якщо ті його відпускають.

Петрик припустив, що його співрозмовник був п'яний, але додав, що це повинна встановлювати експертиза.

«Ми потім знайдемося і я тобі віддячу» УП публікує відео поліцейських з місця ДТП Трухіна.Українська правда

Нагадаємо, народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат був за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Однак через кілька днів новина про цю аварію зникла з десятків ЗМІ.

1 вересня 2021 року Трухін вперше прокоментував ДТП: він повідомив про те, що не збирався приховувати своє перебування на місці аварії, а навпаки сприяв співробітникам Нацполіції в зборі інформації при реєстрації аварії та дав всі свідчення.

3 вересня 2021 року Державне бюро розслідувань отримало від Нацполіції матеріали ДТП на Бориспільській трасі, в якій фігурує Трухін. З тих зрушень у справі практично не було.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: